Samtalsterapi

Har du någon gång funderat på att gå i samtalsterapi? Kanske du vill få ut mer av livet, mött svårigheter som du inte har någon att prata med om eller för att du vill fortsätta och fördjupa ditt mänskliga växande?

Vad det än är som du längtar efter kan det första steget vara att kontakta mig för ett samtal. Jag tar emot klienter i Strömstad.

Det är den moderna psykologins uppgift att hjälpa människan att få alla sina, till synes, motstridiga krafter i balans och harmoni. Detta är också grunden för psykosyntes.

En session hos mig innebär förstås att vi samtalar, möts, med bara dig i fokus. Jag jobbar också med guidade meditationer och tekniker från gestaltterapi. En syntes av medkänsla och utmaning allt efter ditt behov. Det är ingen enkel resa att möta sig själv fullt ut, men den ger belöningar. När du upptäcker vilken underbar varelse du är fylls du med kraft och energi att leva livet fullt ut och nå din potential.

Ett viktigt syfte med samtalsterapi tycker jag är att hjälpa oss att omsätta våra insikter till praktiskt handlande i vardagen. Psykosyntes är en livsattityd, en mycket handlingskraftig psykologi där vi uppmuntras att ta eget ansvar, att välja det som gagnar oss, att skapa en egen handlingsplan för livet och att följa den.

Jag är ingenjör i botten, med tjugo års erfarenhet från chefsbefattningar och projektledarrollen. Jag har arbetat utomlands i två omgångar.

Vill du veta mer, så hör gärna av dig till Bengt!

« Om psykosyntes

AKTIVITETER/KURSER

Onsdag 23 januari Medicinsk yoga för seniorer Studio 44, Strömstad
Onsdag 23 januari Kundaliniyoga för rygg, axlar och nacke - drop-in Studio 44, Strömstad
Måndag 28 januari MediYoga, start Studio 44, Strömstad
Måndag 28 janauri Mindfulnessyoga, drop-in Studio 44, Strömstad
Måndag 28 januari Kundaliniyoga, drop-in Studio 44, Strömstad
Söndag 3 februari Nybörjaryoga, start Studio 44, Strömstad
Söndag 3 februari Mindfulnessmeditation, drop-in Studio 44, Strömstad
Övriga kurser Se "Aktuella kurser" under resp. tjänst!
Individuell konsultation Medicinsk yoga
Producerad Av Angelica Svanberg Grafisk Produktion