Öppet Hus!

Söndag den 28 maj kl 13-15

Så är det dags att tacka för mej efter 18 år i Strömstad! 2005 flyttade vi hit från Stockholm, nu bär det av tillbaka inom kort. Tiden i Strömstad har varit helt fantastisk! Här har jag fått möjlighet att utveckla och leva det jag brinner för - Yoga och hälsa!

Start i Valemyrskolans gympasal redan första hösten. Sen utökade jag med gravidyoga på Bojarskolan. När vi öppnade ATMA Center på Prästängen, tog verksamheten fart på allvar. Efter detta har jag varit ambulerande yogalärare många olika lokaler i Strömstad med omnejd. Jag har haft yoga på Odelsbergskolan, på Timmermansgården, i Rosa Huset, på Crusellska, på Gymnasiet, på Öppna förskolan, på Karlsgatan, skolan i Näsinge, Gula villan i Kämpersvik, på Sköna Bönor, på SPA Hotellet, i Folkets Hus, på Strömstierna, i Stadsparken och på Skagerack. Under en tid hade jag även yoga i Norge, främst på Wastveit Instituttet. Och slutligen i Hälsovindens många vackra lokaler på sjukhuset.

Många individuella konsultationer i hemmet har det blivit, företagskurser, härliga sommarkurser på Gullnäsgården samt Breathwalk och Skogsyoga i vår vackra natur. Så många underbara deltagare och fantastiska möten under åren! Tack till alla kollegor och samarbetspartners! Jag är oändligt tacksam för den här resan i mitt liv.

Den 22 och 24 maj har jag mina sista yogapass i Strömstad. På måndag är det Mindfulnessyoga och på onsdag Ryggyoga som vanligt.

Söndag den 28 maj kl 13-15 bjuder jag in till ett Öppet Hus i lokalen på Hälsovinden, Surbrunnsgatan 15.
Ingen föranmälan, välkommen att titta in när det passar dig. Start med ett kort yogapass, vi gör en meditation, sen fika och försäljning av yogamattor mm, se beskrivning nedan. Om du är intresserad av någon vara men inte kan komma på söndag går det bra att hämta även på onsdag eller efter överenskommelse.

Tack, tack för dessa underbara år!>

artiklar till försäljning

AKTIVITETER/KURSER

boka
Individuell konsultation MediYoga
Individuell konsultation Mindfulness
Övriga aktiviteter Se "Aktuella kurser/aktiviteter" under resp. tjänst!
Producerad Av Angelica Svanberg Grafisk Produktion