Mindfulnessvandring med yoga

Tillfälle 2: Lördag den 9 maj kl 14.00-16.00, Kuststigen mot Seläter ca 2 km (samling utanför Strömstad Spa).
OBS! Ny tid!
Tillfälle 3: Söndag den 31 maj kl 14.00-16.00, Nötholmen ca 2 km (samling utanför Strömstad Spa).
En Mindfulnessvandring med medveten närvaro och yoga då vi med nyfikenhet använder våra sinnen för att uppleva nuet med synen, hörseln, dofter, smaker och känseln. Vi observerar i tystnad oss själva och utforskar naturen under en långsam och lugn promenad.

Med medveten närvaro mediterar vi gående och observerar kroppen i rörelse, hur det känns att gå på olika underlag. Uppleva ljuden när du går, fötternas kontakt med underlaget, hur det låter när de möter marken. Vi provar olika tempo. Vi lyssnar till ljuden, skogen, vinden, naturen runt om oss, ljuden på långt håll och nära inom dig själv. Vi har ett hjärta som slår, vi har alltid ljud med oss. Vi upplever färgerna, växterna och speglingarna i vattnet. Vi utforskar träd, stammarna, rötterna, kronorna och färgerna. Kommer nära träd, väljer ut ett träd att krama en stund.

Vi observerar det öppna landskapet, havet, vågorna, färgerna och ljuden. Vi ser på himlens färgskiftningar och förändringar som från stund till stund alltid finns tillgängliga för den som vänder blicken uppåt. Lägger märke till alla färgnyanser, olika schatteringar av ljus, formationer på moln med mera.

May på berget på Nötholmen med utsträckta armar Vi stannar då och då för att sträcka ut kroppen i olika yogarörelser, också då med medveten närvaro. Det blir också tid för fika i naturen, "mindful eating". Även den i tystnad och med alla sinnen öppna.

Praktisk Information

Samling: Vi samlas utanför Strömstad Spa, hotellet på Kebal. Dit tar du dig med linfärjan (hämta kort på Kommuncenter om du inte redan har), du kan cykla eller ta bilen till parkeringen vid Marinan.
Utrustning: Bra skor och bekväma kläder anpassad till vädret. Om det regnar flyttar vi fram till en annan dag men lite vind får vi tåla... Ta med en termos med te eller kaffe eller bara en flaska med vatten. Fikabröd, frukt eller vad du vill tugga på. Jag kommer att guida dig på upptäcktsfärden då vi håller avstånd och jag har med mig röstförstärkare så att alla kan höra bra..
Pris: 140 kr (Swish 0730-23 84 40) eller klippkort.

Hör av dig om du har frågor. Varmt välkommen!

boka  Föranmäl dig nu! « Aktuella kurser

AKTIVITETER/KURSER

Söndag 31 maj Mindfulnessvandring och yoga Nötholmen
Yoga online via Facebook.
Läs mer...
Tillgängligt nu Yoga för rygg, axlar och nacke (2 olika pass) Online på Facebook
Tillgängligt nu Mindfulnessyoga (2 olika pass) Online på Facebook
Tillgängligt nu Yoga på stol Online på Facebook
Tillgängligt nu Fem olika Kundaliniyoga-pass Online på Facebook
Individuell konsultation MediYoga
Individuell konsultation Coaching
Individuell konsultation Mindfulness
Övriga kurser Se "Aktuella kurser" under resp. tjänst!
Producerad Av Angelica Svanberg Grafisk Produktion