Mindfulnessvandring med yoga

Tillfälle 4: Söndag den 14 juni kl 14.00-16.00, Hällekind ca 2 km (samling på parkeringen).
En Mindfulnessvandring med medveten närvaro och yoga då vi med nyfikenhet använder våra sinnen för att uppleva nuet med synen, hörseln, dofter, smaker och känseln. Vi observerar i tystnad oss själva och utforskar naturen under en långsam och lugn promenad.

Med medveten närvaro mediterar vi gående och observerar kroppen i rörelse, hur det känns att gå på olika underlag. Uppleva ljuden när du går, fötternas kontakt med underlaget, hur det låter när de möter marken. Vi provar olika tempo. Vi lyssnar till ljuden, skogen, vinden, naturen runt om oss, ljuden på långt håll och nära inom dig själv. Vi har ett hjärta som slår, vi har alltid ljud med oss. Vi upplever färgerna, växterna och speglingarna i vattnet. Vi utforskar träd, stammarna, rötterna, kronorna och färgerna. Kommer nära träd, väljer ut ett träd att krama en stund.

Lilla ön söder om Hällekind Vi observerar det öppna landskapet, havet, vågorna, färgerna och ljuden. Vi ser på himlens färgskiftningar och förändringar som från stund till stund alltid finns tillgängliga för den som vänder blicken uppåt. Lägger märke till alla färgnyanser, olika schatteringar av ljus, formationer på moln med mera.

Vi stannar då och då för att sträcka ut kroppen i olika yogarörelser, också då med medveten närvaro. Det blir också tid för fika i naturen, "mindful eating". Även den i tystnad och med alla sinnen öppna.

Praktisk Information

Samling: Vi samlas på parkeringen vid Hällekind. Klicka här för en karta!
Utrustning: Bra skor och bekväma kläder anpassad till vädret. Om det regnar flyttar vi fram till en annan dag men lite vind får vi tåla... Ta med en termos med te eller kaffe eller bara en flaska med vatten. Fikabröd, frukt eller vad du vill tugga på. Jag kommer att guida dig på upptäcktsfärden då vi håller avstånd och jag har med mig röstförstärkare så att alla kan höra bra..
Pris: 140 kr (Swish 0730-23 84 40) eller klippkort.

Hör av dig om du har frågor. Varmt välkommen!

boka  Föranmäl dig nu! « Aktuella kurser

AKTIVITETER/KURSER

boka
Måndag 21 september Mindfulnessyoga, dropin Hälsovinden Läkerum, Strömstad
Måndag 21 september Kundaliniyoga, dropin Hälsovinden Läkerum, Strömstad
Tisdag 22 september Breathwalk Tjärndalen
Onsdag 23 september Yoga för alla Stadsparken
Onsdag 23 september Ryggyoga, dropin Hälsovinden Läkerum, Strömstad
Torsdag 24 september MediYoga (start) Hälsovinden Läkerum, Strömstad
Tisdag 29 september Breathwalk Mällby
Övriga aktiviteter Se "Aktuella kurser/aktiviteter" under resp. tjänst, eller
Ladda hem folder här!
Producerad Av Angelica Svanberg Grafisk Produktion