MediYoga

Strömstad

Prova på: Tisdag den 17 september, kl. 16.30-18.00.
Pris: 50 kr.
Kursdagar: Åtta tisdagar kl. 16.00-18.00, med start 1 oktober.
Livet och vardagen skapar obalans för många av oss. Att återskapa balansen handlar om att minimera stressen och lyssna inåt till vad du behöver och mår bra av. Yogan utgår från att kropp, sinne och själ är en helhet, där samtliga delar behöver uppmärksammas. När energin flödar fritt i kroppen är hälsan god, ett stopp innebär stagnation och ohälsa. Genom fokuserade yogarörelser, andning och meditation kan vi balansera och läka oss själva.

MediYogan vänder sig till dig med hälsoproblem som t ex högt blodtryck, sömn- och ryggproblem, astma, utbrändhet, otillräckligt immunförsvar, matberoende samt till dig som vill minska livsstressen för att motverka ohälsa eller bibehålla god hälsa. MediYogan består av mjuka kroppsrörelser, djupavslappning, meditation och olika andningsövningar. Andningen spelar här en grundläggande roll och en medveten förändring av andningen kan skapa fysisk, mental, själslig och emotionell harmoni inom dig.

MediYoga erbjuds idag på mer än 250 svenska vårdinrättningar och används som rehabilitering, som förebyggande hälsovård och som komplement till skolmedicinen.
Information om forskningen om MediYogans effekter hittar du på: mediyoga.se/forskning.

Praktisk information

Plats: Hälsovinden Läkerum, Strömstad.
Vägbeskrivning.
Pris: 2 350 kr, för 8 ggr, material och CD eller digitalt ingår. Lägg gärna till individuell konsultation 90 min för 850 kr.
Tar också emot friskvårdscheckar.

En yogagrupp för dig som är eller har varit sjukskriven. För dig som har besvär med din hälsa och vill hitta verktyg som du ”äger” själv.

Vi arbetar med enkla yogaövningar, andningsövningar, avslappning och meditation. Du får enkla hemuppgifter att göra mellan träffarna och vi samtalar sedan om dessa.

Inga förkunskaper krävs. Du kan delta oberoende av vilken sjukdom/besvär du har. Du har även möjlighet att lägga till en individuell konsultation på ca 90 min. och få individuellt anpassade övningar och meditationer som du jobbar med under kursen.

boka Anmälan sedan den 23 september! MediYoga »

AKTIVITETER/KURSER

Onsdag 18 september Medicinsk yoga för seniorer, drop-in (start) Studio 44, Oslovägen 44, Strömstad
Onsdag 18 september Kundaliniyoga för rygg, axlar och nacke - drop-in (start) Hälsovinden Läkerum, Strömstad
Söndag 22 september MediYoga för hormonbalans - Livskraft för kvinnor, prova-på Hälsovinden Läkerum, Strömstad
Måndag 23 september Mindfulnessyoga, drop-in Hälsovinden Läkerum, Strömstad
Måndag 23 september Kundaliniyoga, drop-in Hälsovinden Läkerum, Strömstad
Tisdag 1 oktober MediYoga, start Hälsovinden Läkerum, Strömstad
Tisdag 1 oktober Nybörjaryoga, start Hälsovinden Läkerum, Strömstad
Övriga kurser Se "Aktuella kurser" under resp. tjänst!
Producerad Av Angelica Svanberg Grafisk Produktion