Medicinsk yoga

Strömstad

Prova på: Måndagarna den 15 och 22 januari, kl. 15:00-16:30.
Pris: 50 kr.
Kursdagar: Åtta måndagar med start den 5 februari, kl. 14:30-16:30.
Vi behöver balans i våra liv. Livet och vardagen skapar obalans för många av oss. Att återskapa balans handlar om att lyssna inåt till vad du behöver och mår bra av.

Yogan utgår från att kropp och själ är en helhet. Energi som flödar är lika med hälsa och stopp i flödet skapar stagnation och ohälsa. Genom yoga och meditation kan vi balansera och läka oss själva.

I den medicinska yogan kan man arbeta med alla typer av hälsoproblem - t ex högt blodtryck, sömn- och ryggproblem, astma, utbrändhet, bristande immunförsvar, övervikt, matberoende, migrän etc.

Praktisk information

Plats: Strömstads Friskotek, Karlsgatan 2, ingång från gården.
Pris: 2 950 kr, för 8 ggr, individuell konsultation 90 min, material och två CD-skivor ingår.

En yogagrupp för dig som är eller har varit sjukskriven. För dig som har besvär med din hälsa och vill hitta verktyg som du ”äger” själv.

Vi arbetar med enkla yogaövningar, andningsövningar, avslappning och meditation. Du får enkla hemuppgifter att göra mellan träffarna och vi samtalar sedan om dessa.

Inga förkunskaper krävs. Du kan delta oberoende av vilken sjukdom/besvär du har. I kursavgiften ingår även en individuell konsultation på ca 90 min och du får därefter individuellt anpassade övningar och meditationer som du jobbar med under kursen.

boka Medicinsk yoga »


AKTIVITETER/KURSER

Höstens kursprogram kommer presenteras under sommaren.
3-7 december UGL-kurs Båstad
Individuell konsultation Medicinsk yoga
Individuell konsultation Mindfulness
Individuell konsultation Coaching
Individuell konsultation Non-Dual Therapy
Producerad Av Angelica Svanberg Grafisk Produktion