Skogsyoga

Välkommen till yoga i skogen!

Skogsyogan inleds med en långsam Mindfulnessvandring. Med medveten närvaro observerar vi under tystnad oss själva och utforskar naturen med öppna sinnen. Upplev ljuden när du går, fötternas kontakt med underlaget, hur det låter när de möter marken. Vi lyssnar till skogens ljud, vinden, vattnets porlande, ljuden på långt håll och nära inom oss själva. Vi har ett hjärta som slår, vi andas, vi har alltid ljud med oss. Vi upplever skogen med synen. Alla färger, växter, mossor. Vi utforskar trädens stammar, rötter, kronor, färger och former.

May med utsträckt ben, lutad mot ett träd Vi stannar upp i Hopparebergets vackra sal av träd. Där bjuder du in din kärlek till jorden och öppnar upp för en djupare kontakt med Moder Jord. Vi gör ett mjukt, inkännande och jordande yogapass, där du får möjlighet att lyssna in vad du och din kropp behöver. Ett pass som hjälper dig att stå i din egen energi och känna dig integrerad och kärleksfull. Du får arbeta med rygg, höfter och axlar på ett mjukt sätt där vi ibland använder träden som stöd i rörelserna. Vi öppnar för djupare andning och ljud för att stärka kontakten inåt.

Bekväma skor och sköna kläder för alla väder!

Praktisk Information

Tid: Söndagar kl 14.00-15.30 från den 3 oktober fram till och med den 28 november (uppehåll den 31/10).
Plats: Samling oavsett väder vid parkeringen i korsningen Mellbyvägen/Ringvägen vid Bohusledens etapp mot Högstad (strax ovanför brandstationen).
Karta!
Pris: Dropin 140 kr eller klippkort 5 ggr 650 kr, 10 ggr 1200 kr Korten kan även användas på Breathwalk, Mindfulnessyoga och Ryggyoga.
Tar också emot friskvårdscheckar.

Lärare: May Ingridsdotter, yogalärare, breathwalkinstruktör och mindfulnessinstruktör.

boka « Aktuella kurser

AKTIVITETER/KURSER

boka
Måndag 29 november Mindfulnessyoga, dropin Hälsovinden
Måndag 29 november Kundaliniyoga, dropin Hälsovinden
Tisdag 30 november Breathwalk, dropin Lagunen
Onsdag 1 december Ryggyoga, dropin Hälsovinden
Individuell konsultation MediYoga
Individuell konsultation Coaching
Individuell konsultation Mindfulness
Övriga aktiviteter Se "Aktuella kurser/aktiviteter" under resp. tjänst eller

Ladda hem folder här!
Producerad Av Angelica Svanberg Grafisk Produktion